(Voorlopige) indeling blokhut

Tijdens de Jotihunt hebben we de hele blokhut tot onze beschikking omdat de andere speltakken herfstvakantie hebben. We hebben dus ruimte genoeg. Dit is hoe we de blokhut gaan indelen:

Welpenlokaal - Puzzelen en Creatief

We zetten hier tafels neer om laptops en dergelijke op kwijt te kunnen. Er komt een switch te staan zodat je op internet kunt om puzzels op te lossen en de creatieve opdrachten te lezen. Daarnaast staan hier de verkleedkist, creatieve materialen en is er ruimte om een opdracht te maken.

Scoutslokaal - Creatief, Lounge en ontvangst gasten

In het verkennerlokaal maken we met de banken uit het R&S-lokaal een loungehoek waar je tussen de opdrachten of het hunten door, even rustig kunt bijkomen. Hunt-teams van andere groepen ontvangen we hier met een lekker kopje koffie/thee/limo. Daarnaast kunnen we hier nog aan opdrachten werken als er in het welpenlokaal niet genoeg ruimte is. We halen twee delen van de tussenwand weg zodat je snel van de ene naar de andere kant kunt lopen

"PV" Lokaal - Centrale post

In de Centrale post komt alle informatie over puzzels, hunts en hunters bij elkaar. Er staan computers met internetverbinding, en hangt een beamer aan het plafond om de hunt-kaart te tonen en de telefoon staat dit weekend hier, zodat we contact kunnen houden met de hunters. De CP-coördinatoren proberen hier zo de hunters zo goed mogelijk in de richting van de vossen te sturen.
In dit lokaal heerst rust. De deur is dicht zodat de coördinatoren in alle rust hun werk kunnen doen. Je mag er best een keertje binnenlopen om te kijken wat we doen, maar het is niet de bedoeling dat je hier gaat overleggen, kletsen of chillen.

Speelweide - slapen

Op de speelweide achter de blokhut zetten we een aantal patrouilletenten op waar jullie in kunnen slapen. Die tenten worden ingedeeld in tijdsblokken; eentje voor mensen die tot 23:00u gaan slapen, eentje van 23:00u tot 01:00u, eentje van 01:00u tot 03:00u en eentje voor mensen die pas na 03:00u gaan slapen. Zo heb je minder last van mensen die binnenkomen als jij net lekker ligt te slapen.

Pivolokaal - Lounge voor pivo's en leiding

Omdat in de regels van Scouting Zetten nou eenmaal staat dat pivo's en leiding niet een biertje mogen drinken als er jeugdleden bij zijn, is het pivolokaal dus ook alleen maar toegankelijk voor pivo's en ouder.

Keuken en bijkeuken - Catering

Tijdens het weekend verzorgt de kookstaf heerlijke maaltijden. De belangrijkste is natuurlijk de avondmaaltijd op zaterdag, maar ook ontbijt en lunch op zondag wordt verzorgt. Misschien wel met een gebakken eitje... Tussendoor zorgt de kookstaf voor koffie, thee en limo voor iedereen, een snackje op z'n tijd en zijn ze gastvrouw voor bezoekende groepen.

Overige lokalen - Waar nodig...

Het R&S lokaal en het algemene lokaal zijn nog niet gebruikt. We kijken tijdens het weekend wel of we die nodig hebben. Misschien om even te overleggen zonder dat bezoekende groepen onze tactieken afluisteren? Of om even een uiltje te knappen?